ARKITEKTUREN

Skovstykket bliver opført i fire klynger i en flot, arkitektonisk variation som består af syv forskellige boligtyper. Området består både af ejer- og lejeboliger med moderne, rummelige rækkehuse og etageboliger på mellem 3-6 værelser.

SCROLL

Den gamle landsby i ny fortolkning

Skovstykket er tegnet af Danielsen Architecture, som har valgt at placere ejendommene i tydeligt adskilte ‘klynger’. Boligklyngerne orienteres om et centralt gade- og byrum – helt som i de gamle landsbystrukturer.

De centrale byrum i gamle landsbyer gav plads til tingsteder eller branddamme – og i Skovstykkets moderne fortolkning gøres disse byrum til fællesskabets naturlige hjerte. Arkitekterne har valgt at bevare det naturlige dige i midten, så der allerede nu findes smukke, fuldvoksne træer, som beboerne kan nyde.

Et rekreativt landskab lige uden for din hoveddør

De nye stier i Skovstykket forbinder områdets øvrige stier og veje med de rekreative områder. De slynger sig gennem landskabet og giver mulighed for, at du kan komme helt tæt på naturen og de attraktioner, der ligger i området. Det er f.eks.. søerne, legeplads, bærhaver, et fælleshus og natur biotoper.

Som helhed er Skovstykket et eksempel på den nye naturbaserede udvikling med indbydende, grønne områder, der inviterer til fællesskab.

SCROLL

Fælleshus

1 of 1

Ejendomsudvikler & Totalentreprenør:
CASA ApS


Arkitekter:
Danielsen Architecture

Et fælleshus til
dig, mig og os

I Skovstykkets hjerte bliver der anlagt et fælleshus, som beboerne får stor glæde og gavn af. Her er det oplagt at afholde fællesspisning, børnefødselsdag og andre hyggelige sammenkomster.

Fælleshusets store vinduespartier forbinder det indre med det grønne ydre, og understreger den tætte forbindelse til den smukke omkringliggende natur. På området foran fælleshusets terrasse er der mulighed for at anlægge små, hyggelige nyttehaver.

Giv dine gæster en god nattesøvn
Får du besøg langvejsfra, og gjorde den hyggelige stemning pludselig turen hjem uoverskuelig? Fortvivl ej. Du kan nemlig leje et gæsteværelse, hvor dine gæster kan overnatte og vågne veludhvilede op til atter en dag.

• ARKITEKTUR • ARKITEKTUR • ARKITEKTUR ARKITEKTUR • ARKITEKTUR

“Den arkitektoniske udformning af delområderne understøtter fortællingen om helheden, som har et fælles hjerterum omkring et centreret fællesareal og i nogle områder endda om et lille gadekær.”
– Danielsen Architecture

ØNSKER DU EN PERSONLIG FREMVISNING?

Kom til Åbent Hus på søndag kl. 11.00-11.30.
På adressen Hornbækvej 138, 3060 Espergærde.

Vil du heller have en personlig fremvisning, så udfyld denne formular og du vil blive kontaktet af en mægler hurtigst muligt.

Bemærk, at fremvisninger foregår i vores prøvebolig.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte LokalBolig Helsingør/Espergærde på email: helsingoer@lokalbolig.dk eller tlf: +45 49 28 00 00

"*" indicates required fields

Betingelser*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.