Kelleris tiltrækker et væld af natur- og skovgæster, der nyder godt af den grønne og blå natur: Skovbælterne, søerne, engene og skovområderne, vandløbene og den skønne kyststrækning ud til Øresund via Kelleris-kilen.
Kelleris tiltrækker et væld af natur- og skovgæster, der nyder godt af den grønne og blå natur: Skovbælterne, søerne, engene og skovområderne, vandløbene og den skønne kyststrækning ud til Øresund via Kelleris-kilen.

SCROLL

Byens bekvemmeligheder indenfor rækkevidde

Skovstykket afgrænses af Hornbækvej mod syd, af Kelleris Hegn og skoven mod vest, af Munkesørenden og Rolighedsmoserne mod nord og af det eksisterende Espergærde byområde mod øst.

Fra Espergærde har du lidt over 5 km til Helsingør, som du hurtigt kommer til på cykel, i bil eller med tog på Kystbanen.

Fra Espergærde St. kører regionaltoget, der bringer dig til Københavns Hovedbanegård på små 40 minutter, og med motorvejsnettet lige om hjørnet, bor du på en skøn beliggenhed med god infrastruktur og tilgængelighed.

En god handels-, forenings- og uddannelsesby

Hverdagspraktikaliteter såsom indkøb, sports- og foreningsliv samt skoler er også stærkt repræsenteret i området. Espergærde Centret er utrolig populært med flere fine specialforretninger og diverse supermarkeder. I området ligger også flere folkeskoler, daginstitutioner og det anerkendte Espergærde Gymnasium og HF.

Er der noget, der for alvor højner tilværelsen i Espergærde, er det den korte distance til havet. Både det charmerende havnemiljø ved Espergærde Havn og den nærliggende badestrand, lokker med smuk natur til gåture, strandture og aktiv vandsport.

• NÆR SKOV OG STRAND • NÆR SKOV OG STRAND • NÆR SKOV OG STRAND

“Study nature, love nature, stay close to nature. It will never fail you.”

– Frank Lloyd Wright, amerikansk arkitekt.

ØNSKER DU EN PERSONLIG FREMVISNING?

Kom til Åbent Hus på søndag kl. 11.00-11.30.
På adressen Hornbækvej 138, 3060 Espergærde.

Vil du heller have en personlig fremvisning, så udfyld denne formular og du vil blive kontaktet af en mægler hurtigst muligt.

Bemærk, at fremvisninger foregår i vores prøvebolig.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte LokalBolig Helsingør/Espergærde på email: helsingoer@lokalbolig.dk eller tlf: +45 49 28 00 00

"*" indicates required fields

Betingelser*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.