Rummelige famlieboliger til flere behov

BOLIGTYPE R7

6 soveværelser

165 – 176 m2

3 etager

Til den større børnefamilie
I de større rækkehuse med 6 soveværelser træder du fra entréen ind i husets hjerte med et nydeligt badeværelse og ikke mindst det store, attraktive kombinerede køkken og stue/alrum.

Her får du et indbydende rum med et dejligt lysindfald, hvor hele familien kan samles om madlavning, måltider, spil, filmaftener og andre hyggelige aktiviteter.

På 1. sal er der fra reposen adgang til et velindrettet badeværelse og 4 skønne børneværelser, hvor store som små kan boltre sig og invitere vennerne forbi til leg.

På 2. sal ligger husets dejlige master bedroom og et værelse, der er oplagt at bruge som kontor, hobbyrum, træningslokale eller børneværelse. En bolig til den store familie, der har brug for ekstra plads til hobby, kontor eller opbevaring.

MODERNE BOLIGER MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

BOLIGTYPE R6

5 soveværelser

164 – 172 m2

3 etager

Til den store børnefamilie
Med sine 5 soveværelser har du masser af muligheder. I stueplan har du fra entréen adgang til et stort velindrettet badeværelse, et værelse der kan anvendes som kontor, børneværelse eller til teenageren, samt et disponibelt depotrum med plads til fx træning, opbevaring eller din yndlings hjemmehobby.

Husets centrale trappe tager dig med videre op på 1. sal, som er husets og familiens samlingspunkt. Her er nemlig en rummelig stue med store vinduespartier og plads til leg, et moderne, lyst køkken og et værelse som er oplagt til legerum, kontor eller børneværelse.

På 2. sal ligger soveværelset samt to dejlige børneværelser og selvfølgelig husets andet store badeværelse. En bolig med plads til familien, vennerne, hobbyen og livet.

Udlev familielivet i fuldt flor i din private have

En grøn baghave der støder op mod en skov er som regel en sjældenhed i rækkehuse, men det er akkurat, hvad du kan glæde dig til i Skovstykket. Alle boligerne har en dejlig privat baghave, hvor du og familien kan se frem til en masse dejlige timer i den friske luft, hvor du fra din skønne terrasse også har en naturlig overgang til områdets fællesarealer. Ude foran din hoveddør får du en lille, fin forhave med redskabsskur og plads til cykler.

Kvalitetsmaterialer fra ende til anden

Når du træder ind i boligen, planter du dine fødder på 3-stavs egetræsgulve. Gulvene er smukke med en varm glød, og de giver boligen et naturligt og livligt udtryk. Du har mulighed for at vælge en anden type trægulv mod et tillæg.

Rækkehusenes centrale trætrapper er af samme høje kvalitet som de valgte gulve. Trapperne har hvidmalede vanger og håndliste, der også matcher gulvene.

Et drømmekøkken til nybegyndere og eksperter
Sunde madvaner starter fra barnsben, og det elegante og stilrene HTH-køkken indbyder til at invitere børnene med til at løse større og mindre opgaver i forbindelse med madlavning.

Det moderne, åbne køkken har grebsfri, hvidlakerede låger og underskabe med skuffer og skabe. Skufferne har fuldt udtræk og soft-close, så de små, nysgerrige børnefingre ikke kommer i klemme. Bordpladen er praktisk højtrykslaminat med et råt stenlook, der flot glider sammen med køkkenets hvide facader. I boligen er der installeret hårde hvidevarer af god kvalitet. Der er ovn, keramisk kogeplade med fire kogefelter, køle/fryseskab og integreret opvaskemaskine. Emhætte er af mærket Venti. Du har mulighed for tilkøb af køkkenelementer og hvidevarer i en begrænset periode.

Bemærk: det viste køkken er tilvalg

Luksuriøst og stilrent badeværelse
Lige så snart du træder ind i badeværelset, mærker du en trang til selvforkælelse. De sandfarvede fliser på vægge i brusenichen og gulvet er fremstillet af det verdenskendte mærke Marazzi, der er synonym med høj, italiensk kvalitet.

Begge boligens badeværelser indeholder vaskeskab med dobbeltlåge. Håndvasken er støbt i ét med den flotte hvide bordplade i moderne design fra Marmorline. Spejlet, der er i bordpladens længde, giver rummet en dejlig dybde.

Armaturerne er leveret af Børma, der med smukt og tidssvarende design har stærke rødder i danske designtraditioner. Håndvaskarmatur og brusesæt er krom, og begge modeller er vand- og energibesparende. Det væghængte toilet fra Gustavsberg har sæde med soft-close og indbygget cisterne. Der installeres vaskemaskine og tørretumbler i boligernes badeværelse i stueplan.

ØNSKER DU EN PERSONLIG FREMVISNING?

Kom til Åbent Hus på søndag kl. 11.00-11.30.
På adressen Hornbækvej 138, 3060 Espergærde.

Vil du heller have en personlig fremvisning, så udfyld denne formular og du vil blive kontaktet af en mægler hurtigst muligt.

Bemærk, at fremvisninger foregår i vores prøvebolig.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte LokalBolig Helsingør/Espergærde på email: helsingoer@lokalbolig.dk eller tlf: +45 49 28 00 00

"*" indicates required fields

Betingelser*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.